Коментари

 • От Stefan Minchev

  Преминах няколко курса по английски език както групово така и индивидуално и съм много доволен, най вече от самия начин на обучение. Преподавателите са на много високо ниво (рядко срещано явление), а таксите са даже бих казал "смешни" за знанията, които ще получите и усвоите. Записвайте се веднага и не се чудете това е един от най-добрите езикови центрове в гр.Бургас!

 • От Ц. Александрова

  Изкарах едногодишен опреснителен курс по руски език в школата. Изключително съм доволна от организацията на обучение; очарована съм от вниманието и компетентността на преподавателския екип.

 • От Светла Иванова

  Преминах курс на обучение по Джьотиш за начинаещи. Радвам се, че открих Екатерина Димитрова, защото никъде другаде не се предлага изучаване на ведическа астрология. Знанието беше поднесено по изключително интересен начин, с много примери. Преподавателката ме запали още повече с ентусиазма си. Езикът на звездите е съвършено точен - дава отговор на част от нашите въпроси и ни помага в земните дела. Благодаря от сърце за професионалното обучение и доброто отношение! Надявам се да има и следващи нива.

 • От Йордан Стоянов

  Благодарен съм на Екатерина Димитрова за предложения богат избор от чужди езици и за високия професионализъм както в преподаването, така и в организацията на целия учебен процес, за прекрасната атмосфера по време на курса по руски, на който бях и не на последно място искам да благодаря на невероятния човек, преподавател и абсолютен професионалист Яна Столетова - тя не просто преподава и представя руския език, а буквално го преживява и така чрез премерена емоция научаването става неусетно и с голямо удоволствие. Пожелавам здраве, успех и все такава искрена любов към професията на всички от екипа!

 • От Магдалена Вълкова

  Благодаря от все сърце на преподавателката ми по английски Яна за търпението и ентусиазма, с който ме мотивира да присъствам на часовете. Записах се преди една година на индивидуални занятия при нея и съм изключително доволна! Правим много упражнения и четем текстове, правим преводни изречения с цел да научим новия материал. Страхотно е, когато видиш как млади хора си вършат работата с желание и професионализъм. Още веднъж благодаря за всичко, Янче!

 • От Щиляна Трифонова

  Изкарах ниво ELEMENTARY по английски език при Екатерина Димитрова, много съм доволна, преподава по много интересен начин, не усещах как минават трите часа защото е много темпераментна и поддържа приятна атмосфера. Не очаквах, че за толкова кратко време ще науча много важни неща. Смятам да продължа и следващото ниво. Препоръчвам я на всички, които имат желание да учат английски.

 • От Георги Неделчев

  Много добро ниво на преподаване, лесно се учи, упражняваме наученото! Трябваше ми Английски език за работата и чух от приятел за MisisBean и реших да се запиша. Изкарах 2 нива по Английски и съм ДОВОЛЕН! Записвайте се, няма да сбъркате! :)

 • От В. Лавдаков

  Започнах да уча английски език по системата OPPORTUNITY, но не останах доволен от резултатите. Имах късмета да се запозная и уча при преподавател като Екатерина Димитрова. При нея преминах две нива по системата HEADWAY и едно индивидуално ниво, което бе почти само в разговорна форма помежду ни. Благодарение на преподавател като Екатерина Димитрова можех да говоря свободно английски език в продължение на почти година в UK. Това се случи само година след запознанството ми с нея. Препоръчал съм я на всички познати, който искат да научат английски език. Запишете се, няма да съжалявате.

 • От Павлин Новаков

  Работата ми наложи да уча английски език и да се явявам на прoфесионален тест по STANAG 6001. Преминал съм при Екатерина Димитрова индивидуално обучение,което тя съгласува и с ръководството за провеждане на този специализиран изпит и като резултат вече имам защитено ниво.

 • От Калина Иванова

  Реших да уча английски език и имах шанса да се запозная с Екатерина Димитрова, с която първо преминах две нива по системата New Headway. След кратко прекъсване реших отново да повторя двете нива , които вече бях учила и да продължа напред. По препоръка на Катя този път се спрях на системата Link Up и съм изключително доволна от избора си, и от резултатите разбира се:-). Учебния материал включен в учебниците по система Link Up е доста по-изчерпателен сравнен с този от New Headway и е представен много интересно. Преминах последователно нивата Elementary, Pre-Intermediate и Intermediate, като Elementary и Intermediate учих при Катя, а Pre-Intermediate при Габи. И двете са изключителни преподаватели. И на двете благодаря за търпението и всеотдайността им! Желая успех и на двете, както и на целия екип на езиков център „Мисис Бийн“! Ще се виждаме и на следващите нива:-).

 • От Диана и Надежда

  Уроците по английски език много ни помагат и се радваме,че сме при учителка,която много ни помага за развитието ни в английския език.Госпожо Росица Кралева, благодарим Ви ! Много сме доволни от тези курсове :)

 • От Мария Мартинова

  Кейт / Екатерина Димитрова/ е невероятен преподавател с изключително интересен и професионален подход на преподаване. Артистична, взискателна, което само по себе си говори за огромното й желание в учебните часове нейните ученици да усвоят наистина добре английския език. Благодаря Кейт за прекрасните 9 месеца на обучение и за чудесните спомени, които ни остави!

 • От Силвия Бакрачова

  В продължение на 9 месеца посещавах курс по несмски език. Искам да благодаря на преподавателката Руми, за търпението, професионализма и най- вече за това, че ме кара да идвам с желание през целия този период. Виждам резултата и смятам да продължа обучението си при нея.

 • От Рона

  Посещавам курса по английски по програмата Аз мога и съм изключително доволна от професионализма на Габи. Пожелавам успехи на целия екип!

 • От Ралица Вълева

  Благодарение на безупречното преподаване на Кейт имах възможността да се запозная и комуникирам с моята любима група цели 2 дена.В момента продължаваме да си пишем по e-mail-лите БЛАГОДАРЯ

 • От Станимира Панайотова

  Прекарах няколко полезни и много забавни месеца в приятната компания на Катя и моите“съученици“,за което благодаря.При възможност,бих се записала отново в курс по английски език пак там и пак при нея. Браво,Кейт!Чакам следващо ниво:)

 • От Емил Калинов

  Вече карам трето ниво подред при Катя и мога да кажа , че съм много доволен от резултатите ! Не бях изучавал английски език от гимназията (което беше преди около 10 години ) и разбира се бях забравил почти всичко . Сега освен че опресних знанията си , научих и много нови правила , начини на изказ и вече доста по- бързо „включвам“ на английски :)) От мен има „Excellent“!

Вашето мнение е важно за нас